20 X 40 méteres műfüves labdarúgó pálya (palánk nélkül), ízületkímélő (63 mm hosszúságú műfű) nézőtér lelátókkal, V.I.P lelátó, távirányítóval vezérelhető eredményjelző, rendszeresen karbantartott műfű, pályával egy légtérből nyíló- zárható öltözők saját zuhanyzókkal és wc-vel (átöltözés után közvetlenül a pályára léphetsz), 5 öltöző + bírói öltöző.

Szolgáltatásunkat 20*40 méteres műfüves, 3*2 méteres kapukkal ellátott pályán nyújtjuk. A műfű 5. generációs, 60 mm hosszú, mono (egyedi) szálakból épül fel. A szálak kialakítása íves, középen egyedi megerősítéssel rendelkezik, mely biztosítja a természetes fűhöz való hasonlatosságot. További hasonlatosság a műfű színében a fűzöld és olajzöld színű szálak keverése, mely kinézetre is hasonlóságot eredményez.

Fontos szempont volt a megfelelő (és nem túlzott) rugalmasság kialakítása, mely a kispályákon szokásos 25-50 mm-es fű hosszúság helyett a pályánkon 60 mm, így a feltöltő anyagok megfelelő arányával beállítható a megfelelő rugalmasság, mely nem veszi túlzottan igénybe az ízületeket. 

A labdarúgópálya vonalain kívül mindegyik oldalon 50-50 cm fű telepítésre kerül, a partvonal mellett történő csaták veszteseinek sérülésveszélyének csökkentésére.

A csarnok 2,5 méter magasságig motoros és/vagy kézi tolókapukkal, és gerinc szellőztető profilokkal van felszerelve, így a nyári meleg napokon is biztosítható a „szabadtéri labdarúgás" öröme, esők nélkül.

A pálya megvilágítása 400 W-os fémhalogén lámpatestekkel történik (beépített teljesítmény ~13 KW), melyek mechanikai védőráccsal ellátottak, és rendelkeznek labda fennakadás elleni védelemmel.

A téli használatra gázüzemű, alacsony felületi hőmérsékletű sötéten sugárzó hőszalag került beépítésre 6m magasságban, a hossztengellyel párhuzamosan, hogy ne csökkentse a rendelkezésre álló teret . - A műfüves pálya fűtése rezsiárak rendkívüli emelkedése miatt szünetel.

A csarnok belmagassága a szokásosnál kb 1m-el magasabb, hogy a kirúgások, átívelések kevesebbszer akadjanak el a tetőszerkezeten (belső gerincmagasság ~9,5m).

A pálya nézőtérrel ellentétes oldalfalán elhelyezésre került egy eredményjelző berendezés, mely segíti a bírók munkáját, a játékosok és nézők tájékoztatását, mely távirányítóval vezérelhető.

Lehetőség nyílik egyedi pályabérletekre hétköznapokon és hétvégéken is. Lehetőséget biztosítunk egy napos illetve többfordulós bajnokságok lebonyolítására, illetve igény esetén a lebonyolítást is vállaljuk (bírók biztosítása, ajándéktárgyak beszerzése) (Bajnokságok, Versenyszabályzat). A műfüves labdarúgópálya foglalása történhet interneten, telefonon illetve személyesen a Tárnoki katlan büféjében.

Árak

Nálunk a tiszta, zárható saját öltöző, fürdő és WC használata a bérleti díjban benne van, nem kell fizetni külön öltöző használatért!

Szeptember 1-től Április 30-ig tartó időszakban: 20.000 Ft/óra

Május 1-től Augusztus 31-ig tartó időszakban:    15.000 Ft/óra

Áraink 27% ÁFA-t tartalmaznak.