20 X 40 méteres műfüves labdarúgó pálya (palánk nélkül), ízületkímélő (63 mm hosszúságú műfű) nézőtér lelátókkal, V.I.P lelátó, távirányítóval vezérelhető eredményjelző, rendszeresen karbantartott műfű, pályával egy légtérből nyíló- zárható öltözők saját zuhanyzókkal és wc-vel (átöltözés után közvetlenül a pályára léphetsz), 5 öltöző + bírói öltöző.

Szolgáltatásunkat 20*40 méteres műfüves, 3*2 méteres kapukkal ellátott pályán nyújtjuk. A műfű 5. generációs, 60 mm hosszú, mono (egyedi) szálakból épül fel. A szálak kialakítása íves, középen egyedi megerősítéssel rendelkezik, mely biztosítja a természetes fűhöz való hasonlatosságot. További hasonlatosság a műfű színében a fűzöld és olajzöld színű szálak keverése, mely kinézetre is hasonlóságot eredményez.

Fontos szempont volt a megfelelő (és nem túlzott) rugalmasság kialakítása, mely a kispályákon szokásos 25-50 mm-es fű hosszúság helyett a pályánkon 60 mm, így a feltöltő anyagok megfelelő arányával beállítható a megfelelő rugalmasság, mely nem veszi túlzottan igénybe az ízületeket. 

A labdarúgópálya vonalain kívül mindegyik oldalon 50-50 cm fű telepítésre kerül, a partvonal mellett történő csaták veszteseinek sérülésveszélyének csökkentésére.

A csarnok 2,5 méter magasságig motoros és/vagy kézi tolókapukkal, és gerinc szellőztető profilokkal van felszerelve, így a nyári meleg napokon is biztosítható a „szabadtéri labdarúgás" öröme, esők nélkül.

A pálya megvilágítása 400 W-os fémhalogén lámpatestekkel történik (beépített teljesítmény ~13 KW), melyek mechanikai védőráccsal ellátottak, és rendelkeznek labda fennakadás elleni védelemmel.

A téli használatra gázüzemű, alacsony felületi hőmérsékletű sötéten sugárzó hőszalag került beépítésre 6m magasságban, a hossztengellyel párhuzamosan, hogy ne csökkentse a rendelkezésre álló teret .

A csarnok belmagassága a szokásosnál kb 1m-el magasabb, hogy a kirúgások, átívelések kevesebbszer akadjanak el a tetőszerkezeten (belső gerincmagasság ~9,5m).

A pálya nézőtérrel ellentétes oldalfalán elhelyezésre került egy eredményjelző berendezés, mely segíti a bírók munkáját, a játékosok és nézők tájékoztatását, mely távirányítóval vezérelhető.

Hosszabb távú bérlés esetén egyedi kedvezményeket biztosítunk megrendelőinknek.

Lehetőség nyílik egyedi pályabérletekre hétköznapokon és hétvégéken is. Lehetőséget biztosítunk egy napos illetve többfordulós bajnokságok lebonyolítására, illetve igény esetén a lebonyolítást is vállaljuk (bírók biztosítása, ajándéktárgyak beszerzése) (Bajnokságok, Versenyszabályzat). A műfüves labdarúgópálya foglalása történhet interneten, telefonon illetve személyesen a Tárnoki katlan büféjében.

Árak

Rendszeres foglalóinknak minden 11 alkalom ingyenes! (Alkalom: ha másfél órát focizol, akkor a 11. másfél óra ingyenes)

Nálunk a tiszta, zárható saját öltöző, fürdő és WC használata a bérleti díjban benne van, nem kell fizetni külön öltöző használatért!

Szeptembertől április végéig tartó időszakban:

07-14 óra között minden nap 11.000 Ft /óra (egyedi időpont egyeztetés alapján)

14-22 óra között minden nap 13.500 Ft /óra

Kedvezményes időszak (egyesületeknek, önkormányzatoknak)

14-17 óra között Hétfőtől Péntekig 11.000 Ft /óra

Májustól augusztus végéig tartó időszakban:

07-14 óra között minden nap 8.500 Ft /óra (egyedi időpont egyeztetés alapján)

14-22 óra között minden nap 11.000 Ft /óra

Kedvezményes időszak (egyesületeknek, önkormányzatoknak)

14-17 óra között Hétfőtől Péntekig 8.500 Ft /óra

Áraink 27% ÁFA-t tartalmaznak.