2021. 04. 30., p - 13:17

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a Tárnoki Katlan 2021.05.03-tól a szokásos nyitva tartással (mindennap 15:00-22:00 óra) várja Vendégeit!

A 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete értelmében a létesítményünket csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak (vagyis akik még nem töltötték be a 18. életévüket) látogathatják, mely védettségi tényének ellenőrzése a szolgáltatást nyújtó feladata. Így előre is kérünk minden látogatónkat, hogy kérés nélkül mutassa fel a védettségi igazolványát.

fentiek alól kivétel a 202/2021. (IV. 29.) Korm. rendelete értelmében pedig a sportrendezvényen való részvétel céljából vagy a  sportrendezvényre való felkészülés céljából – a  sportról szóló törvény szerint versenyszerűen sportoló tizennyolcadik életévét betöltött személy (a továbbiakban: versenyző) és az őt felkészítő sportszakember számára is látogathatóak - amennyiben a helyszínre történő beléptetést megelőzően a versenyző a versenyszerű sportoló minőségét, valamint az őt felkészítő sportszakember e minőségét igazolja.
.

Igazolvány nélkül sajnos meg kell tagadnunk a szolgáltatásaink használatának lehetőségét - melyet kérjük mindenki tartson tiszteletben, mert ez törvényi kötelezettségünk (amennyiben ezen kötelezettségünket nem tartanánk be, abban az esetben több milliós büntetés és akár egy éves bezárás lehet a következménye, Önökre nézve pedig több száz ezer forintra is rúghat a bírság).

Így a fentiek tiszteletben tartása mellett, várjuk a védettségi igazolvánnyal rendelkezőket (és a felügyeletük alatt lévő kiskorúakat) a Tárnoki Katlanba nyitvatartási időnk alatt - mint a műfüves focipálya, a bowlin gpálya és a tükrös terem használóit!

(Tájékoztatás: A védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek a létesítményben nem kell maszkot viselnie (csak azon kiszolgáló személyek kötelezettek a maszk viselésére, akik még nem védettek).)

Létesítményünkben mindent megteszünk a fokozott higiéniai követelmények betartására érdekében (éjszakánként ózonos fertőtlenítés, baktérium ölő tisztítószerek használata, napközbeni fertőtlenítések, stb.).

Kérjük Önöket, hogy a fokozott higiénia betartása érdekében a bejáratok mellett elhelyezett érintésmentes, és baktériumölőt tartalmazó kézfertőtlenítőt használják rendszeresen!

Bízunk abban, hogy hamarosan véget ér a pandémiás időszak, és szélesebb körben tudnak a Tárnoki Katlanban sportolni és szórakozni!

(Részletekről érdeklődhettek a +36 20 4966 764 telefonszámon)

Tárnoki Katlan Csapata