Nézz be hozzánk egy közös meccs nézésre!

A 2018 Foci VB teljes programját itt megtekintheted.

Nézz be hozzánk egy hideg sörre vagy üdítőre! Nézzük együtt a VB meccseket!

Honlap változás

Mint biztosan értesültetek róla a jelentősen megváltoztak az adatvédelmi törvények, irányelvek, amelyek főként a magánszemélyek adatainak védelmében íródtak. Ahhoz hogy az e-mail címet és a felhasználó nevet az adatvédelmi törvények szerint "kezelhesse" a katlan.hu honlapunk, ezekhez meg kell ismernetek és el kell fogadnotok az Adatvédelmi szabályozásunkat és az Adatkezelési tájékoztatónkat, melyet a kiemelt linkre kattintva tekinthettek meg. 

Röviden: Az adataitokat nem osztjuk meg harmadik féllel, vigyázunk hogy ne veszítsük el őket és mindent elkövetünk hogy ne jussanak illetéktelenek kezébe.

A Tárnoki Katlan októberben 12 éve nyújt szolgáltatásokat a sportolni és szórakozni vágyóknak. Ez idő alatt a honlap technológiák, a veszéyes "SPAM"-ok és az adatvédelmi irányelvek is jelentősen változtak. Ezek miatt úgy döntöttünk, hogy új honlapot építünk, amely megfelel a fenti változásoknak is, ezért 2018.05.25-én a katlan.eu honlapunk "bezárjuk" és helyette a korábban is már használatban lévő katlan.hu veszi át a tájékoztatás szerepét.

Ehhez szeretnénk kérni egy új regisztrációt, melyet a  http://katlan.hu/user/register VB2018

oldalunkon (vagy a linkre kattintva) tudtok elvégezni.

Miért jó ha regisztráltok? A regisztrációért cserébe kedvezményesen bowlingozhatsz egész évben 3100 Ft helyett 2500 Ft-ért óránként és pályánként, mi pedig évente néhány alkalommal hírlevelet küldhetünk Neked).

Ezen felül Extra kedvezményként a 2018 Foci VB ideje alatt (2018.06.14 - 2018.07.15 között) 2000 Ft-ért vehetsz igénybe egy BOWLING PÁLYÁT ha regisztráltálsz!

Apropó Foci VB 2018: Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Tárnoki Katlan Csapata ismét sátrat állít kivetítővel, hogy újra közösen nézhessük a (remélem) kíváló mérkőzéseket!

Várunk minden érdeklődőt szeretettel (csapolt sör, üdítő, haverok).

Előre is köszönjük megtisztelő regisztrációtokat!

Tárnoki Katlan Csapata

(Megjegyzés: Előfordulhat, hogy a böngészőtök az ideiglenes tárolt fájlok miatt a katlan.hu beütése után is még a katlan.ei (régi) honlapra navigál Bennetek. Ne keseredjetek el, próbáljátok törölni a böngésző "sütijeit", vagy másik böngészővel próbáljátok megnyitni a katlan.hu-t)