Amennyiben regisztrálni szeretnél honlapunkon (a regisztrációért cserébe kedvezményesen bowlingozhatsz egész évben 3100 Ft helyett 2500 Ft-ért óránként és pályánként, mi pedig évente néhány alkalommal hírlevelet küldhetünk Neked).

El kell látogatnod a http://katlan.hu/user/register oldalra.

Itt meg kell adni az e-mail címed, egy választott felhasználó nevet, ki kell választani az időzónát. Mindenképpen "élő" e-mail címet szükséges megadni, mert különben nem fejezhető be a regisztráció.

A regisztráció folytatásához feltétlenül be kell pipálni az Igen* szöveg mellett lévő "csekboxot" (e nélkül sajnos nem fejezhető be a regisztráció).

Itt megállnék egy szóra: mint biztosan értesültetek róla a jelentősen megváltoztak az adatvédelmi törvények, amelyek főként a magánszemélyek adatainak védelmében íródtak. Ahhoz hogy az e-mail címet és a felhasználó nevet az adatvédelmi törvények szerint "kezelhesse" a katlan.hu honlapunk, ezekhez meg kell ismernetek és el kell fogadnotok az Adatvédelmi szabályozásunkat és az Adatkezelési tájékoztatónkat, melyet a kiemelt linkre kattintva tekinthettek meg.

Röviden: Az adataitokat nem osztjuk meg harmadik féllel, vigyázunk hogy ne veszítsük el őket és mindent elkövetünk hogy ne jussanak illetéktelenek kezébe (az adatokhoz csak a honlapunk tárhelye férhet hozzá (ez sajnos elkerülhetetlen, de nekik is nagyon szigorú adatvédelmi irányelveik vannak).

A "csekbox" után a "create new accont" zöld gombra kell kattintani (ezután a megadott e-mail címre kapsz egy értesítést, hogy a regisztrációs folyamat megkezdődött - valamint mi is kapunk egy értesítést a regisztrációdról - amely alapján ellenőrizzük, hogy "élő" e-mail címet adtál meg, és hogy nem vagy-e "rosszindulatú SPAM" aki kárt okozhat a honlapnak, vagy ellophatja adatainkat.

Az ellenőrzés után aktiváljuk regisztrációdat, és küldünk egy e-mail-t, amelyben az egyszer használatos linkre kattintva megadhatod a regisztrációdhoz használt jelszavadat. A jelszó megadásánál minimum követelmény a 6 karakter, kis és nagybetű és szám alkalmazása, de javasolt ennél bonyolultabb jelszó megadása is. A jelszó "erősségéről" a begépelésnél tájkoztatunk egy jelképpel a jelszó mellett.

És készen is van a regisztráció - amellyel igénybe veheted a bowling kedvezményed, illetve bizonyos cikkekhez "hozzászólhatsz".

Amennyiben a regisztráció során bármilyen probléma merülne fel, akkor kezd előröl a folyamatot, vagy írj e-mailt az info@katlan.hu címre, hogy segíthessünk.

Sikeres regisztrációt kíván a Katlan Csapata.