Hirdetési lehetőség Intézményünk látogatottsága, a látogatók száma, jó lehetőséget biztosít célzott közönség tájékoztatására. 

Reklámfelületeket tudunk biztosítani a focipálya oldalfalán (belül), kapu mögötti területen, illetve bowlingpályán. Ezen hirdetési lehetőségek mellett  a honlapunkon is biztosítunk hirdetési lehetőséget. Nézze meg ajánlatunkat a letölthető dokumentumok között.


Továbbá vállaljuk:

  • Születésnapi bulikhoz, magán rendezvényekhez helyszín biztosítását, igény szerinti szolgáltatásokkal.
  • Tánc oktatások szervezése, igény esetén helyszín biztosítása a szervezőnek.
  • Konferenciák, oktatások szervezése igény szerinti szolgáltatásokkal.
  • Sportos céges rendezvények szervezése akár teljes kiszolgálással (hangosítás, bírók, érmek, kupák, étkeztetés, italok, stb)
  • Többfordulós Foci bajnokságok szervezése
  • Egynapos villámtornák szervezése
  • Bowlingverseny szervezése

Egy buli kedvéért nem akarja átrendezni a lakását? Nézzen be hozzánk, mi biztosíthatunk megoldást az Ön számára a büfé kiszolgáló térben (bowlingozással egybeköthető), vagy a rendezvény teremben.

Reméljük, szolgáltatásainkkal elősegíthetjük a környező településeken élő magánszemélyek, Baráti társaságok, Vállalati, vállalkozói csapatok, csoportok, Labdarúgó csapatok (Felnőtt, ifjúsági, serdülő, öregfiúk), Utánpótlás nevelés sportolási lehetőségeinek megteremtését bármilyen időjárási körülmények között.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásunkkal hozzájárulunk a sportolni vágyó amatőrök egészséges életmód kialakításához, valamint reméljük, hogy a versenyszerűen sportolók eredményesebb felkészülésével minden sportot szerető szórakoztatását is szolgálhatjuk.

Mind a bowling, mind a labdarúgópályán egyedi kedvezményekkel várjuk látogatóinkat, melyek napszaktól, regisztrációtól és rendszeres foglalástól függenek.

Kérjen egyedi ajánlatot!

Árak

Foci, Bowling és rendezvény/Táncterem használaton felül állunk rendelkezésükre a BÜFÉ-ben frissítők, kávé, capuccino, üdítőitalok, egyéb italok felszolgálásával.

Hirdetési ajánlat