2024. 06. 12., sze – 08:51

Kedves Focirajongók,

A nyitásunk óta eltelt 18 évben minden Foci EB és Foci VB alkalmával külön sátorban kivetőt szereltünk fel, és biztosítottuk a barátokkal közös foci mérkőzés nézés lehetőségét.

Minden évben a "kivetítés" engedélyhez volt kötve (csak akkor lehetett kivetítést tartani, ha nem szedünk belépőt), és kérelmezni kellett a kivetítést.

Az idén is megírtuk a kérelmet a kivetítésre, ami a mai napig sajnos nem érkezett meg, így elmaradtak az előkészületek is, mint sátor előkészítése és felállítása, kivetítő bérlése, vagy nagy TV beszerzése.

Így is eljöhettek barátaitokkal a Katlanba közös meccs nézésre a büfénkben lévő TV (65") használható erre a célra, de a helyek száma erősen korlátozott (~10-15 fő maximum - de ez is több a semminél), miközben a létesítmény üzemel (jönnek-mennek az emberek, bowlingoznak, fociznak, stb.).

Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen hosszú széria megszakad, amikor közösen szurkolhattunk a Magyar Válogatottnak (bár erre lehetőség csak az utóbbi években volt :)), és nézhettünk jó (és néha kevésbé színvonalas) focimeccseket.

Egy dolog nem változik: HAJRÁ MAGYAROK!

 

Tárnoki Katlan Csapata