Két gurítóteres bowling pályánkon, várjuk látogatóinkat.

A helyiség légkondicionált, családias hangulatú.

Javaslatok: Egy pályán négy felnőtt bowlingozása tölti ki az időt (a gurítás és pihenés aránya megfelelő). Egy óra alatt normál ütemű gurítással általában 2 sorozatot lehet így befejezni.

Ideálisnak tekinthető ha egy kisebb társaság mindkét pályát lefoglalja (kb. 8 fő), így igazán családias a hangulat, mert nem kerülnek  esetleg idegenek a közelünkbe, ami esetleg feszélyezheti a hangulatunkat.

Ajándékozni szeretne szórakozást szeretteinek, barátainak? Vásároljon 5 vagy 10 órás bowling bérletet, vagy 1 esetleg kétórás bowling utalványt.

Születésnapi bowling partikhoz kérjen egyedi ajánlatot.

Árak

2022.01.10-től árváltozás az alábbiak szerint:

Bowling pálya használat óránként és pályánként 7.500 Ft /óra

Regisztrált felhasználóinknak 500 Ft kedvezménnyel kedveskedünk óránként és pályánként (7.000 Ft).

Hétfőtől péntekig: Diákkedvezmény:

(A regisztrációs kedvezmény és a diák kedvezmény nem összevonható.)

Kedvezményes időszak (diákoknak diák igazolvánnyal) (amennyiben felnőttek is játszanak, akkor "normál" árat kell fizetni!)

15:00 - 17:00 óra között hétfőtől péntekig 4.500 Ft /óra

Bowling bérlet vásárlása esetén:

Ha 5 vagy 10 órás bowling bérletet vásárolsz, akkor óránként csak 6.000 Ft-ba kerül egy óra,

ha pedig 1 vagy 2 órás bowling bérletet vásárolsz, akkor regisztáció nélkül is a kedvezményes 7.000 Ft-os áron játszhatsz!

Áraink 27% ÁFA-t tartalmaznak.

A bowling pálya bérleti díja tartalmazza max 6 főre a cipő bérlet árát is (pályánként).

Foglalás kizárólag a +36-20-496-6764 telefonszámon, vagy személyesen a  lehetséges!

Kérlek ne írjatok e-mailt! Ha mégis e-mailen keresztül kívánsz/tudsz kommunikálni, kérlek feltétlenül add meg a telefonos elérhetőséged, mert úgy könnyebb az egyeztetés - Előre is köszönjük!

Bowling foglalási és lemnondási szabályok:

Három vagy több óra Bowling pálya foglalás esetén, 50% foglaló fizetése szükséges (legalább a foglalt időpont előtt 24 órával).

Amennyiben a foglalt időpontban nem jelenik meg pályabérlő, vagy a foglalást nem mondja le legalább 4 órával az időpont előtt, akkor a teljes időtartamra köteles a bowling pálya bérleti díj teljes megfizetésére.

Amennyiben a foglalt időtartam lemondása 4...8 órán belül történik, akkor a teljes időtartam felére köteles a bowling pálya bérleti díj teljes megfizetésére.

Ha a lemondás a foglalt időpontontot megelőzően 8 óra időtartamnál több idővel történik, akkor nincs kötelezettsége a bérlőnek (ebben az esetben az esetlegesen korábban fizetett foglaló teljes egészében visszajár).

(Köszönjük megértésüket, de sajnos az utóbbi időben egyre többen figyelmen kívül hagyják a minimálisan elvárható morális szabályokat is, amiért kénytelenek vagyunk bevezetni ezen szabályokat.)